­
­
Торта с черен шоколад и бадеми | Lunchbox

Влизане

Регистриране

Вашите лични данни ще бъдат използвани, за да улеснят взаимодействието ви с този уебсайт, за управление на достъпа до вашия профил/акаунт и за други цели, описани в нашата политиката на поверителност.

Торта с черен шоколад и бадеми без глутен

Chocolate cakes

Тази торта с богат шокодов вкус и е без глутен. Блатът е нежен и мек. Не се нуждае от пълнеж или крем. Тя е наситена с аромати и характерни вкусове, които отиват на студеното време. Ако очаквате гости или пък отивате на гости, можете да приготвите тортата предварително и да я съхранявате в хладилник до три дни. Това ще направи подготовката за празника доста по-спокойна. Ако я приготвяте за рожден ден, не я поръсвайте цялата с бадеми. Нека бадемите останат само на борда от страни, а с част от шоколадовата глазура напишете името или повода за празника.

Лесно се преобразява в празнична торта или в ежедневен десерт. Но винаги е с изключителен вкус. Вие решавате какъв вид да и придадете. Вижте как:

Свързани рецепти